Obavijesti Video Pretražite Navigacija

David Beckham objavio novu knjigu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je imao podosta problema nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, David Beckham sa velikim osmjehom na licu pridružio se novoj generaciji nogometnih nada u svojoj nogometnoj akademiji u Greenwichu, gdje je i promovirao svoju novu knjigu 'Make it Real'.

Djeci na nogometnom terenu sjajile su oči dok su promatrali kako im bivši kapetan Engleske pokazuje legendarne pokrete, koje je je sada i ovjekovječio u svojoj novoj knjizi o nogometnim vještinama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Beckham je najbolje plaćeni nogometaš na svijetu Slika nije dostupna Beckhamovi žele kući?

Ranije tog dana popularni nogomataš gostovao je i na radio postaji, te ispričao kako se osjećao kada ga je Steve McClaren izbacio iz Engleske reprezentacije.

"Nazvao me kada sam ulazio u avion za SAD. Bio sam van pameti, bio sam ljut i razočaran. Iznenadio me. Igra za Englesku mi je bila sve", povjerio je David.

Becks koji je odigrao 94 utakmice kao kapetan, još se nada kako će ponovno igrati za svoju zemlju, no ipak izražava sumnju da će se to stvarno i dogoditi: 

"Ne bih se kladio u to, no ipak se nadam. Učinit ću to za sebe više od ičega."

No David je pričao i o sretnijoj strani svog života, svojoj obitelji i tome kako pokušavaju živjeti normalnim obiteljskim životom.“

"Victoria se ustaje svako jutro i sprema djecu, ja ih vozim. Ljudi su iznenađeni kad čuju da mi sami ustajemo i vozimo djecu u školu, no ja obožavam to raditi.“

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene