Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dariu Silvi amputirana noga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadaču urugvajske nogometne reprezentacije Dariu Silvi amputirana je desna noga ispod koljena nakon što je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u Montevideu.

Prema policijskom priopćenju 33-godišnji Silva je na autocesti pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u ogradu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Za duševne boli Nogometaš (25) pijan usmrtio djevojku: Njezinim sestrama mora platiti 35.000 eura odštete Slika nije dostupna Nije imao novca za liječnika Farmer sam sebi amputirao nogu!?

Nogometaš nije bio vezan sigurnosnim pojasom pa je katapultiran kroz vjetrobransko staklo zadobio ozljede glave i desne noge. Ozljede glave nisu bile teže prirode, no zato je desna noga slomljena na više mjesta. 

'Život mojeg sina je bio ugrožen i liječnici su bili prisiljeni na
amputaciju kako bi ga spasili,' izjavila je Silvina majka, Doris
Pereira.

Silva je karijeru započeo u urugvajskom Defensor Sportingu, a potom je prešao u Penarol. Prvi europski klub u koje je nastupao bio je talijanski Cagliari, a igrao je i za Espanyol, Malagu, Sevillu i Portsmouth. Koncem prošle sezone vratio se u domovinu u redove Penarola iz Montevidea.

Za reprezentaciju je nastupao 10 godina i pritom je odigrao 46 utakmica i postigao 14 pogodaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene