Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Connors nastavlja s treniranjem Roddicka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki tenisač Andy Roddick najavio je da će sljedeće godine intenzivirati suradnju sa svojim trenerom, legendarnim 54-godišnjim Jimmyem Connorsom.

Suradnja Roddicka i Connorsa počela je u ljeto ove godine. Ispočetka se najavljivalo kako će Connors biti uz Roddicka samo na grand slam turnirima. No, plan se promijenio i u 2007. godini Connors će preuzeti znatno veću ulogu i bit će skoro na svim turnirima uz Roddicka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Roddick i Connors prekinuli suradnju Slika nije dostupna Federer 'pregazio' Roddicka

'Kad smo počeli Connors je rekao kako će raditi sa mnom oko dva mjeseca godišnje. No, izgleda da su mu ponovno proradili natjecateljski geni i u 2007. će na gotovo svim turnirima biti uz mene. Ne mogu vam opisati koliko mi je drago što je promijenio odluku i jedva čekam mečeve s Federerom', izjavio je Roddick, koji se za novu tenisku sezonu priprema na Floridi.

Connorsova igračka karijera trajala je 21 godinu, a u mirovinu je otišao 1993. Tijekom karijere osvojio je osam grand slam naslova, odnosno 105 turnira ukupno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene