Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ančić: 'Presudile su dvije ili tri lopte'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Mario Ančić ocijenio je kako su dvije ili tri lopte presudile u dvoboju osmine finala Australian Opena, kojeg je u pet setova izgubio od Amerikanca Andyja Roddicka.

'Bio je to odličan meč i mogu reći kako su na kraju presudile dvije ili tri lopte. Na moju žalost one su otišle na Roddickovu stranu', izjavio je Ančić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Barcelona: Ančić opet bolji od Murraya Slika nije dostupna Ljubičić: Kriviti mogu samo sebe

'Moram biti iskren, nisam baš zadovoljan svojom igrom u prva tri seta. Tek polovinom četvrtog seta počeo sam dobro servirati. Tada je moja igra krenula uzlaznom putanjom. Kod 2-2 u petom setu promašio sam dva voleja. Roddick je to iskoristio i napravio break. Iako sam u tom dijelu meča igrao dobro, nisam mogao vratiti izgubljeni servis. Roddick je igrao odlično, pogađao je puno prvih servisa', izjavio je Ančić. 

'Roddick je danas definitivno bolji igrač nego kad smo zadnji put igrali. Još sam u Wimbledonu rekao kako Roddick može ići samo uzlazno. On je danas strpljiviji i puno bolje servira", dodao je Ančić odgovarajući na pitanje o tome koliko je Roddick poboljšao igru otkad surađuje s Jimmyjem Connorsom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene