Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cibona - Lietuvos Rytas 79:86

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Cibone oprostili su se od Eurolige domaćim porazom od Lietuvos Rytsa 79:86. U susretu posljednjeg, 14. kola B skupine "Vukovi" su upisali još jedan poraz i na koncu europsku sezonu zaključili sa četiri pobjede i čak 10 poraza.

Cibona je protiv vodeće momčadi u skupini odlično otvorila utakmicu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasila se Fortenova Bivše sjedište Todorićeva carstva: Prodaje se Cibonin toranj, objavljeni detalji Slika nije dostupna Transfer Darija Šarića Afera Cibona: Odbijena žalba USKOK-a na obustavu postupka protiv Ivice Lovrića i Josipa Klemma

Nakon što je prvu dionicu dobila sa šest koševa razlike (23:17) u drugoj četvrtini je imala čak 17 koševa viška (41:24). Međutim, po tko zna koji put ove sezone, u nastavku utakmice je uslijedio pad. 

Gosti su do poluvremena smanjili na minus devet (46:37), a već na koncu trećeg perioda imali tri koša plusa (64:61). U posljednjoj dionici Cibona je zaprijetila, no Lietuvas je odmah ubacio u višu brzinu i na kraju slavio sa sedam koševa prednosti (86:79).

Najefikasniji igrač u Ciboninim redovima bili su Tre Kelly (18), Sam Hoskin (17) i Bariša Krasić (13), dok su goste predvodili Bajramović (19) i Hollins Price (16).


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene