Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Chelsea: Robben ostaje, Sidwell potpisao, Tevez sve bliže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda je njemački bundesligaš Bayern pokazao veliki interes za Arjena Robbena nizozemski reprezentativac je dogovorio sve detalje novog petogodišnjeg ugovora s Chelseom.

"Sve najvažnije stvari smo dogovorili i ostali su tek neki detalji. Vjerujem kako će Arjen do konca idućeg tjedna potpisati novi ugovor," kazao je njegov otac i pravni zastupnik Hans Robben.

Pročitajte i ovo Roman Abramovič (Foto: AFP) Vlasnik Chelseaja Dobio državljanstvo: Ruski milijarder Abramovič odlazi u zemlju u kojoj će biti najbogatija osoba Slika nije dostupna Robben: Dosta mi je ozljeda

Posljednjih tjedana engleski tisak se raspisao kako će Robben preseliti u Bayern, no njegov otac tvrdi kako su to izmišljotine.

"Riječ je o potpunim besmislicama," rekao je Robben stariji.
Reprezentativac Oranja je stigao na Stamford Bridge 2004. godine i do sada je u dresu "Bluesa" prikupio 67 nastupa i 15 pogodaka.

Čelnici kluba dogovorili su i transfer dosadašnjeg veznjaka Readinga, Stevea Sidwella (24). Mladi Englez je na Stamford Bridge stigao bez odštete, a potpisao je petogodišnji ugovor uz tjednu plaću od 25.000 funta.

Korak do prelaska u redove Chelsea je i argentinski reprezentativac Carlos Tevez. Vodstvo Bluesa ponudilo je West Hamu 51 milijun eura odštete. U dosadašnjoj karijeri 23-godišnji napadač je igrao za Boca Juniorse i Corinthians, a ove sezone je u dresu West Hama postigao sedam pogodaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene