Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić: Spreman sam voditi reprezentaciju i za manje novca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, javno je obznanio kako želi i sljedeće dvije godine ostati na čelu reprezentacije.

Bilić je na konferenciji za novinare u HNS-u, u emotivnom monologu, rekao kako njegova želja za ostankom u reprezentaciji nikad nije bila sporna te da je novac najmanje bitan faktor u cijeloj priči.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić: Tko pobijedi Njemačku ima se pravo nadati naslovu, Loew Hrvate smatra lukavima Slika nije dostupna Bilić: Austriju dočekujemo sto posto spremni

'Spreman sam ostati i za manje novca od ovog kojeg sad imam. Spreman sam potpisati bianco ugovor, ali neka HNS pokaže da mu je stalo do toga da ja i moji suradnici ostanemo', rekao je Bilić.

Hrvatski izbornik je potvrdio da je razgovarao s nekoliko klubova koji su pokazali interes za njega te da je među njima bio i HSV. Odbacio je teze da time priprema javnost na svoj odlazak iz reprezentacije. Napomenuo je da je to učinio jer se radi o velikim klubovima, da ga zanima posao klupskog trenera, ali i zbog toga jer nije siguran želi HNS da ostane izbornik.

Bilić se osvrnuo i na izjavu predsjednika HNS-a Vlatka Markovića, koji je prije nekoliko dana kazao "da Bilić mora reći što želi, jer on prodaje robu".

"Ne prodajem ja nikakvu robu. Ovo je reprezentacija Hrvatske, nije ni HNS-ova, ni moja. To je svetinja", rekao je Bilić.

Bilić je dodao i da mu je žao što na press konferenciji HNS-a nije bio Vlatko Marković koji je otišao odmah nakon potpisivanja sponzorskog ugovora s Adris grupom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene