Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckham nastupa protiv Njemačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je zbog brojnih ozljeda ostao bez pola momčadi izbornik engleske nogometne reprezentacije Steve McClaren dobio je i jednu dobru vijest uoči prijateljskog ogleda protiv Njemačke - David Beckham je uspješno odradio trening i nastupit će u sutrašnjem susretu na Wembleyu.

'Beckham je uspješno odradio posljednji trening i biti će spreman za nastup. Liječnici su upalili zeleno svijetlo i David je spreman,' potvrdio je engleski strateg.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Stigli Capello, Beckham i društvo Slika nije dostupna Beckham smiruje strasti: Ne tražimo osvetu protiv Hrvata

Novo pojačanje američkog prvoligaša LA Galaxya već duže vrijeme ima problema s gležnjem i njegov nastup protiv njemačke vrste bio je pod velikim znakom pitanja.

'Nismo željeli ništa forsirati, no pratili smo njegov oporavak u
Americi, a potom i u Londonu i trenutačno nema zapreka njegovom nastupu,' dodao je McClaren kojem će ogled protiv 'elfa', biti posljednja provjera uoči nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2008. godine i utakmica protiv Izraela i Rusije.

McClaren u londonskom okršaju neće moći računati na Stevena Gerrarda, Owena Hargreavesa, Andya Johnsona, Waynea Rooneya, Jonathana Woodgatea, Ledleya Kinga i Sola Campbella, dok njegov njemački kolega Joachim Loew zbog ozljeda ne može računati na Michaela Ballacka, Miroslava Klosea, Maria Gomeza, Lukasa Podolskog, Jana Schlaudraffa, Torstena Fringsa, Tima Borowskog, Marcella Jansena i Clemensa Fritza.

Engleska i Njemačka do sada su devet puta odmjerili snage, 'Gordi Albion' je slavio četiri puta, dva susreta su završila bez pobjednika, dok je 'Elf' upisao tri pobjede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene