Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ATP Doha: Ljubičić u finalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u finale milijun dolara vrijednog ATP turnira u Dohi. Ljubičić je u dramatičnom polufinalu svladao Šveđanina Robina Soederlinga rezultatom 3-6, 6-4, 7-6 (5) nakon dva sata i šest minuta igre.

Ljubičić je bio pred porazom, jer je Soederling u trećem setu vodio sa 5-3 i imao dvije meč-lopte na Ljubičićev servis. No, naš je igrač odličnim servisima uspio izvući 15-40, te potom oduzeti servis Šveđaninu kada je ovaj servirao za ulazak u finale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Pariz: Ljubičić ispao i ostao bez 'Masters Cupa' Slika nije dostupna ATP: Ljubičić osmi, a Ančić na 13. mjestu

U 'tie-breaku' odlučujućeg seta Soederling je poveo sa 3-1, ali naš se najbolji sportaš, baš kao i dan ranije protiv Rusa Južnjija, uspio izvući. 

Nakon što je Ljubičić kod zaostatka 2-3 vratio 'mini-break', Soederling je kod vodstva našeg igrača 5-4 napravio svoju jedinu dvostruku servis pogrešku u meču, te tako poklonio Ljubičiću dvije meč-lopte, a on je iskoristio svoju drugu i to pogodivši svoj 21. as u meču. To je bio čak peti Ljubičićev as u 'tie-breaku' trećeg seta.

Ivan Ljubičić igrat će u finalu milijun dolara vrijednog ATP turnira u Dohi protiv Škota Andyja Murraya.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene