Za nama je još jedna izborna noć u kojoj je Zoran Milanović nakon uvjerljive pobjede postao novi hrvatski predsjednik.


Kroz predsjedničke izbore na najgledanijoj televiziji gledatelje su proveli iskusni reporteri Dnevnika Nove TV Mislav Bago i Sabina Tandara-Knezović. U studiju su im se u specijalnoj emisiji pridružili politički analitičar Tihomir Cipek, ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade Davor Božinović te predsjednik SDP-ova kluba zastupnika Arsen Bauk.

Vezani članci Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Trud i rad naših djelatnika opet je prepoznala publika i struka: Novoj TV četiri nominacije za nagradu Zlatni studio Predsjednički izbori (Foto: Dnevnik.hr) Bogat program i zanimljivi gosti: Pratite predsjedničke izbore na Novoj TV i na portalu DNEVNIK.hr

Reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus ugostila je Borisa Jokića, Anju Šovagović-Despot i Matiju Vuicu ,koji su iznijeli svoje viđenje izbora dok su reporter Vjekoslav Đaić i komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček analizirali komunikaciju kandidate te njihove završne govore.

Na kraju specijalne emisije Mislav Bago je baš kao i prije dva tjedna snimio završni selfie svih u studiju kojeg možete pogledati u foto-galeriji. 

Selfie za kraj
Selfie za kraj Foto: DNEVNIK.hr