Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izborna noć na Novoj TV

"Da se dobra tradicija ne prekine": Specijalna emisija Nove TV i ovog puta završila selfijem, pogledajte kako je ispao

Za nama je još jedna izborna noć u kojoj je Zoran Milanović nakon uvjerljive pobjede postao novi hrvatski predsjednik.

Kroz predsjedničke izbore na najgledanijoj televiziji gledatelje su proveli iskusni reporteri Dnevnika Nove TV Mislav Bago i Sabina Tandara-Knezović. U studiju su im se u specijalnoj emisiji pridružili politički analitičar Tihomir Cipek, ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade Davor Božinović te predsjednik SDP-ova kluba zastupnika Arsen Bauk.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... "

Reporterka Dnevnika Nove TV Valentina Baus ugostila je Borisa Jokića, Anju Šovagović-Despot i Matiju Vuicu ,koji su iznijeli svoje viđenje izbora dok su reporter Vjekoslav Đaić i komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček analizirali komunikaciju kandidate te njihove završne govore.

Na kraju specijalne emisije Mislav Bago je baš kao i prije dva tjedna snimio završni selfie svih u studiju kojeg možete pogledati u foto-galeriji. 

Selfie za kraj Selfie za kraj Foto: DNEVNIK.hr

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene