Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjetio se i na otocima

Sinoć zabilježena dva potresa: Jedan od 3,3 stupnja kod Makarske, drugi u Banovini. ''Ormar i krevet su se zatresli. Probudilo me''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći s petka na subotu zabilježena su dva potresa. Jedan je bio u blizini Petrinje, a drugi u Makarskoj.

U 2:02 sata seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres s epicentrom 12 km jugo-jugoistočno od Makarske blizu Selca kod Bogomolje na otoku Hvaru. Magnituda potresa iznosila je 3,3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na IV stupnja EMS ljestvice.

''Ormar i krevet su se nakratko zatresli, probudilo me'', jedan je od komentara na EMSC-u. Potres se osjetio i na Pelješcu i Braču.

Par sati kasnije, zabilježen je i slabiji potres u blizini Petrinje.

Pročitajte i ovo Draginja Mnogi na rubu očaja Provjereno u Banovini gdje polako nestaje i zadnja nada: "Cijeli sam se život borila i na kraju završila u limu. Sama"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 25 minuta iza ponoći Susjedstvo zatresao jak potres: "Kao jaka eksplozija. Probudilo me iz sna, sve se treslo..."

Oko 4:14 sati seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su u noći s petka na subotu slab potres s epicentrom kod Vratečkog 11 km zapadno od Petrinje.

Magnituda potresa iznosila je 3,0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na III-IV stupnja EMS ljestvice.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene