Čelnik Domovinskog pokreta MIiroslav Škoro komentirao je u Rijeci aktualne političke događaje.

Galerija Miroslav Škoro u Rijeci Miroslav Škoro - 2 +0 Miroslav Škoro - 1

Domovinski pokret u Rijeci je predstavio svoju nositeljicu u 8. izbornoj jedinici Carlu Konto, a pritom je čelnik stranke Miroslav Škoro komentirao aktualne političke događaje.

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro uputio poruku Bernardiću i Plenkoviću: "Imam jednu lošu vijest za vas. Puno ste mi zala učinili ovih dana" Miroslav Škoro Škoro ustraje: ''Vrbuju naše ljude i nude im svašta. Svašta se događa, dokazi će uskoro na vidjelo...''

Kaže da nije bio član Saveza komunista. U medijima su se pojavile informacije da je polovicom osamdesetih bio predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Saveza socijalističke omladine Osijeka.

"Kad je voda u ušima, kad te napušta članstvo, ostavljaju birači, onda se baviš stvarima koje mi zovemo besposlen pop i jariće krsti. Doći ćemo do toga kad sam se rodio, kad se rodila moja pokojna majka, ali ništa tu nije sporno. Važno je da birači znaju da je Domovinski pokret jedina brana koja će zaustaviti povratak SDP-a na vlast.

Vladajući putem Milorada Pupovca, žetončića i njima sličnih iznose gomilu neistina. Svirao sam gitaru '85. u klubu muzičke omladine, ali nisam bio čovjek koji je poslije bio član Saveza komunista. Taj dio priče neće proći", poručuje Škoro.

Komentirao je i svojatanje hrvatskog teritorija i video koji je objavio mađarski premijer Viktor Orban.

"Bio sam generalni konzul tamo. Ondje živi značajna hrvatska manjina. Svaku pretenziju na teritorij Hrvatske odbacujem kao nešto što se ne može i neće dogoditi, tome odmah treba stati na kraj."

Premijer se nema čime hvaliti. Tko kome pomaže, najbolje se vidi u Rijeci. Prije nekoliko mjeseci ovdje je bio veliki komunistički dernek u sklopu Rijeka EPK, dernek koji je organizirao SDP, a potpomogla ministrica kulture HDZ-a. Ako netko pomaže SDP-u sad da dođe do redovne smjene vlasti, onda je to HDZ", rekao je Škoro.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju