Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PORUKE IZ RIJEKE

Škoro: "Svirao sam gitaru u klubu muzičke omladine, ali nisam bio član Saveza komunista"

Miroslav Škoro u Rijeci
Miroslav Škoro u Rijeci Miroslav Škoro, Domovinski pokret
Aktualno Galerija Miroslav Škoro - 2 Miroslav Škoro - 2 Foto: DNEVNIK.hr Miroslav Škoro u Rijeci Miroslav Škoro u Rijeci Foto: Miroslav Škoro, Domovinski pokret +0 Miroslav Škoro - 1 Galerija 1/3 >>
Čelnik Domovinskog pokreta MIiroslav Škoro komentirao je u Rijeci aktualne političke događaje.

Domovinski pokret u Rijeci je predstavio svoju nositeljicu u 8. izbornoj jedinici Carlu Konto, a pritom je čelnik stranke Miroslav Škoro komentirao aktualne političke događaje.

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić Ćipe postizborna dodvoravanja Istina je još gora: Mlinarić tvrdi da Plenkovića nikad nije nazvao lopovom, ali demantira ga vlastiti video Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

Kaže da nije bio član Saveza komunista. U medijima su se pojavile informacije da je polovicom osamdesetih bio predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Saveza socijalističke omladine Osijeka.

"Kad je voda u ušima, kad te napušta članstvo, ostavljaju birači, onda se baviš stvarima koje mi zovemo besposlen pop i jariće krsti. Doći ćemo do toga kad sam se rodio, kad se rodila moja pokojna majka, ali ništa tu nije sporno. Važno je da birači znaju da je Domovinski pokret jedina brana koja će zaustaviti povratak SDP-a na vlast.

Vladajući putem Milorada Pupovca, žetončića i njima sličnih iznose gomilu neistina. Svirao sam gitaru '85. u klubu muzičke omladine, ali nisam bio čovjek koji je poslije bio član Saveza komunista. Taj dio priče neće proći", poručuje Škoro.

Komentirao je i svojatanje hrvatskog teritorija i video koji je objavio mađarski premijer Viktor Orban.

"Bio sam generalni konzul tamo. Ondje živi značajna hrvatska manjina. Svaku pretenziju na teritorij Hrvatske odbacujem kao nešto što se ne može i neće dogoditi, tome odmah treba stati na kraj."

Premijer se nema čime hvaliti. Tko kome pomaže, najbolje se vidi u Rijeci. Prije nekoliko mjeseci ovdje je bio veliki komunistički dernek u sklopu Rijeka EPK, dernek koji je organizirao SDP, a potpomogla ministrica kulture HDZ-a. Ako netko pomaže SDP-u sad da dođe do redovne smjene vlasti, onda je to HDZ", rekao je Škoro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene