Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Škoro i Ministarstvo sreće: "Boje nas se pa izmišljaju! Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti!"

Miroslav Škoro na konferenciji za medije
Miroslav Škoro na konferenciji za medije DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miroslav Škoro na konferenciji za medije Miroslav Škoro na konferenciji za medije Foto: DNEVNIK.hr +0 Miroslav Škoro Galerija 1/2 >>
Domovinski pokret ipak neće osnovati Ministarstvo sreće. Miroslav Škoro demantirao je osnivanje tog Ministarstva rekavši kako broj ministarstava ne namjerava povećavati.

Anita Freimann, članica Domovinskog pokreta Miroslava Škore, najavila je u intervjuu za Večernji list osnivanje određenog državnog tijela posvećenog poboljšanju kvalitete života.

Pročitajte i ovo Vesna Vučemilović, Domovinski pokret treća opcija Miroslav Škoro: "Kampanja je bila prljava, a naša promatračica doživjela je i fizičko zlostavljanje" Slika nije dostupna uoči izborne šutnje Škoro oštro po Plenkoviću i Bernardiću: "Znate što? Oni neće biti premijeri!"

"Osnovna mu je ideja da filtrira i bude neovisno. Konkretno, jedna od glavnih značajki tog tijela, bilo da se ono zvalo ministarstvo sreće ili zadovoljstva, bilo da to na kraju bude agencija, jest da onemogućuje odluke koje smanjuju kvalitetu života", rekla je Anita Freimann.

Miroslav Škoro demantirao je u objavi na Facebooku osnivanje Ministarstva sreće.

"Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti - tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda?", napisao je Škoro u objavi na svojoj službenoj Facebook stranici. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene