Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBRATIO SE I KERUM

Mladen Grdović kroz suze o izborima i tetovažama: "Virujen da će Torcida glasati za mene... Gledajte što jedino imam u životu"

Mladen Grdović pokazao tetovaže
Mladen Grdović pokazao tetovaže DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mladen Grdović pokazao tetovaže Mladen Grdović pokazao tetovaže Foto: DNEVNIK.hr +0 Tetovaža Mladena Grdovića Galerija 1/2 >>
S maskom na licu pred novinare su stali Željko Kerum i Mladen Grdović, koji je drugi na Kerumovoj listi za 10. izbornu jedinicu.

Kerum je izjavio da je nepristojno da netko sa strane dođe i natječe se na listi za Dalmaciju. Ako uđe u Sabor, Grdović je rekao kako će cijelu plaću dati potrebitoj djeci. Posebno se osvrnuo na dvije sebi važne stvari koje je i tetovirao na rukama.

Pročitajte i ovo Željko Kerum, predsjednik Hrvatske građanske stranke ZA DNEVNIK NOVE TV Kerum: "U vladajućim strankama već je mala panika jer su mislile u 9. i 10. izbornoj jedinici napraviti velike rezultate. Ali situacija je sasvim drukčija" Slika nije dostupna Očekuje puno mandata Kerum osebujno predstavio izbornu listu: "Isuse koji si svoju krv prolio za nas usliši vapaj i molitve moje majke"

"Virujen da ću ja, da će Torcida glasati za mene, evo gledajte jedino šta imam u mom životu. Torcida, Hajduk, sa druge strane imam dragog Isusa i to je sve", rekao je Grdović.

"Ja sam siguran i uvjeren da će naši sugrađani i susjedi dati glas Mladenu Grdoviću da mu bar nešto vratimo", rekao je Željko Kerum iz Hrvatske građanske stranke. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene