Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog sve više zaraženih

Bernardić objavio: "Restart obustavlja dio predizbornih aktivnosti, nema više skupova i druženja s građanima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP i Restart koalicija do kraja predizborne kampanje obustavljaju dio predizbornih aktivnosti i više neće održavati skupove i druženja s članovima stranke i građanima na terenu, potvrdio je u petak Čakovcu predsjednik stranke Davor Bernardić.

Davor Bernardić je kao razloge za takvu odluku naveo je da je sve veći broj zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj i da situacija s tim u veziu eskalira. Rekao je da je to jedina moguća odluka SDP-a, kao odgovorne stranke.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin O HDZ-u i DP-u Grbin: "Nema boljeg ljepila od novca" Slika nije dostupna Kako do glasova birača? ''Hrvatska treba novi početak'': Restart predstavio pet ključnih točaka kojima planira rušiti Plenkovića

"S obzirom na velik broj novozaraženih u Hrvatskoj i obzirom na to da je situacija eskalirala, mi kao odgovorna stranka i kao odgovorna koalicija ćemo obustaviti predizborne skupove i organizirana druženja s građanima. Kampanju ćemo dalje nastaviti s konferencijama za medije na terenu na otvorenom, putem društvenih mreža i putem drugih kanala oglašavanja", poručio je Bernardić.

Preporuka je članovima stranke, odnosno kandidatima na listama da, ako su bili u kontaktu sa zaraženim osobama, svakako odu u samoizolaciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene