Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivan Jakovčić za istarskog župana

'Vjerujem i očekujem da će nam građani dati svoje povjerenje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni istarski župan Ivan Jakovčić uvjeren je u pobjedu svoje stranke i na ovim lokalnim izborima.

Razlog za toliki optimizam daje mu i činjenica da se više od dvadeset tisuća građana potpisalo i pružilo mu potporu za kandidaturu na ovim lokalnim izborima.
'Mislim da smo pokazali da stabilno, sigurno i uspješno vodimo Istru. Puno toga smo napravili, ali sam svjestan da treba još puno toga napraviti. Svi ključni programi i projekti za Istru su učinjeni, pokrenuti ili građani vide da su u realizaciji. Zato vjerujem i očekujem da će nam građani dati povjerenje', rekao je Jakovčić za Dnevnik.hr.
Jakovčić je najavio da će, ako dobiju izbore, dograditi novu bolnicu u Puli, nastaviti plinifikaciju Istre, a glavna želja je smanjenje nezaposlenosti ispod pet posto.
Tvrdi kako je razlog zbog kojeg je on bolji kandidat za župana od drugih to što pošteno i odgovorno vodi Istru već dugi niz godina, a građani to vide i prepoznaju te je baš to razlog tolikom optimizmu uoči lokalnih izbora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Amandman na prijdlog zakona Jakovčić: Neprihvatljivo je ukidanje Trgovačkog suda u Pazinu Slika nije dostupna Istarska županija Jakovčić: 'Želim biti župan svih građana neovisno o vjeri i o nacionalnosti'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene