Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Plaški od danas je Marko Kasipović, nakon što je dosadašnji predsjednik Boris Slišković dao ostavku na tu funkciju, potvrdio je večeras predsjednik karlovačke Županijske organizacije HDZ-a Ivan Vučić.


Nakon sastanka u Plaškom, Vučić je za Hinu kazao da je do tih promjena došlo poslije sukoba dvojice članova općinskog HDZ-a Borisa Sliškovića i Damira Šalova, ali da su se oni danas pomirili. Policijska uprava karlovačka potvrdila je da je 29. siječnja u Plaškom, na sastanku zatvorenom za javnost, došlo do sukoba između 50-godišnjeg Borisa Sliškovića i 49-godišnjeg Damira Šalova, te da je protiv Šalova podnijeta prekršajna prijava zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vezani članci Slika nije dostupna Vidović će se žaliti DIP-u Slika nije dostupna Sanader: HDZ je pobjednik lokalnih izbora

U svojem današnjem priopćenju prije sastanka u Plaškom, Boris Slišković pak navodi da je u četvrtak na sastanku HDZ-a od Damira Šalova 'primio iznenada jak udarac u predjelu glave, te je istog trena sastanak bio prekinut'. Kako kaže, Šalov ga je udario jer je on (Slišković) negodovao što su četvorica stranačkih kolega, među kojima i Šalov, otišli u Zagreb na sastanak s Ivanom Vučićem (HDZ) i Miloradom Pupovcem (SDSS), a da njega kao predsjednika nisu pozvali.

Šalov pak kaže da je on u Zagreb na sastanak išao kao zamjenik načelnice općine Mare Šupice (SDSS), a ne u stranačkom svojstvu. Boris Slišković obnaša dužnost predsjednika Općinskog vijeća Plaškog.