Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Svečano potpisivanje ugovora

'Predlažem da se autocesta zove Dubrovnik - Split - Zagreb'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Sanader sa suradnicima u mjestu Osojnik kod Dubrovnika nazočio je svečanom potpisivanju ugovora s izvođačima koji bi trebali završiti autocestu od Splita prema Dubrovniku. Autocesta duljine 30-tak kilometara državni bi proračun trebala stajati više od 3,5 milijarde kuna.

S radovima će se, ipak, još malo pričekati jer nije gotova potrebna dokumentacija. 'Čini mi se da što je Via Apio bila za stari Rim, da ova cesta, Dubrovnik-Zagreb ću je zvati, bit će za Hrvatsku, za Dubrovnik', rekla je Dubravka Šuica, dubrovačka gradonačelnica. 'Cijela autocesta, ja sam to već i rekao i prošle godine, predlažem da se zove Dubrovnik- Split – Zagreb, a ne obrnuto', rekao je Ivo Sanader, predsjednik Vlade.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene