Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ocijenio je na središnjem skupu te stranke za Krapinsko-zagorsku županiju u Bedekovčini da su lokalni izbori samo korak prema poslu koji ih očekuje na državnoj razini za dvije godine.


'Lokalni izbori su samo korak prema poslu koji nas očekuje na državnoj razini za dvije godine kako bi državu poveli u prvome smjeru, jer smjer u kojemu nas vodi Sanaderova vlada je pogrešan', izjavio je Milanović. Pozvao je sve Zagorce da 17. svibnja izađu na izbore i da podupru koalicijsku listu SDP - HNS - DC - ZDS - HSU i kandidata za župana Sinišu Hajdaša Dončića. 'HDZ uporno pokušava nametnuti diskusiju, kavgu i svađu o vjeronauku u školama, glasanju dijaspore, novim porezima, o legalizaciji lakih droga', kazao je, dodavši 'ne znam kojih, možda misle na buniku'.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović oštro uzvratio Plenkoviću: "On i Njonjo ogadili su javni diskurs kao nitko prije u Hrvatskoj. Životinjska farma je jednostavna alegorija" Zoran Milanović na Plitvicama Herr Flick, Čaruga, beba otprije poznata policiji i haiku divljanje na rubu ludila: Predsjednik je bio u elementu, pogledajte što je sve danas izgovorio

'U tu kantu nas uvući neće jer to je govor 20. stoljeća, a mi živimo u 21. stoljeću i nećemo tu priču o Hrvatskoj, nećemo jezik podjele, kavge i metež', istaknuo je Milanović. 'U tome se možda oni bolje snalaze, a mi se bolje snalazimo u radu', ustvrdio je Milanović te istaknuo: 'Tko želi kavgu, neka glasa za HDZ'.  'Kad je riječ o priči o ukidanju vjeronauka u školama, zalagat ćemo se za jedno ukidanje - ukidanje laži iz javnog života i politike u Hrvatskoj', poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na središnjem skupu SDP-a za Krapinsko-zagorsku županiju u Bedekovčini.