Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojila dvotrećinsku većinu

Knin: Rimac pomela konkurenciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada kninska gradonačelnica Josipa Rimac pomela je konkurenciju zahvaljujući glasovima birača srpske nacionalnosti koji su autobusima doputovali na izbore. Glasovali su po posebnom naputku. Tako je Josipa Rimac osvojila dvotrećinsku većinu i uvjerljivo pobijedila.

Josipa Rimac nije se spotaknula na teškom terenu neposrednog biranja. Nakon prvog kruga ostaje najmlađa hrvatska gradonačelnica. ‘Mislim da spadam u kategoriju mlađih, ali ne mogu to potvrditi’, rekla je 29-godišnja Rimac. No prašina se za ostvarenih 66 posto digla oko glasača iz Srbije. Iz SDSS-a javno su obećali podršku SDP-u, a onda oko pet tisuća birača lecima detaljno instruirali kome dati glas.

Pročitajte i ovo Danko Bevanda, pripadnik 2. gardijske brigade Gromovi Obilježavanje oluje Dio branitelja na kraju rata jedva izvukao živu glavu, no ne žale ni za čim: "Ranjen sam u glavu i taj geler je i dan danas u glavi" Pripreme za Oluju u Kninu - 1 Sreća i tuga U Knin pristižu građani iz svih dijelova Hrvatske: "Ovdje je malo više tog ponosa"

‘Uopće ne želim komentirati te listiće jer oni nisu utemeljeni, na njima nema loga SDSS-a’, rekla je Rimac. Činjenica je da su letke u Hrvatsku donijeli birači iz Srbije. Miran kninski suživot Hrvata i Srba, jedan je od najvažnijih zadataka nove gradonačelnice. Vremena ima četiri godine. Poglavito za podizanje Knina iz mrtvila nezaposlenosti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene