Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na današnjoj konferenciji za novine Županijske organizacije SDP-a u Zadarskoj županiji objelodanjeno je da će Duško Vidov biti kandidat za župana na idućim lokalnim izborima.


Predsjednik županijskog SDP-a Svetko Šarić izvijestio je da će SDP na lokalnim izborima koalirati s HNS-om.

Vezani članci Stjepan Kožić Oštar odgovor Kožićeva stožera Zmajloviću: ''Manipulativan je i očajan kad ovako mijenja mišljenja te gnjusno laže javnosti'' Stranke na vlasti u županijama Žustra borba za pozicije šefova županija: "Ako netko tko uopće tu ne živi uspije u uvjeriti ljude da mu daju povjerenje, znači da ja nisam dobro radio posao"

SDP-ov kandidat za župana je inače predsjednik Općinske organizacije SDP-a u Kalima na Ugljanu i član Županijskog odbora SDP-a te vijećnik u kaljskoj općini. Po struci je diplomirani inženjer elektronike, hrvatski je branitelj, koji se u obranu uključio 1991., te za doprinos u Domovinskom ratu odlikovan Spomenicom Domovinskog rata i drugim odličjima.

Vidov je danas rekao da će, bude li izabran za župana, osnovati tim stručnih i sposobnih ljudi koji će znati provoditi razvojne programe. Dokazao sam se kroz Domovinski rat pa ću znati razvojno djelovati u našoj županiji, kazao je Vidov.