Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ostajem vaš i svoj"

Ivan Šipić uoči izbora napustio HDZ: "Neću govoriti loše iako su mi nakon godina podrške okrenuli leđa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić u utorak je potvrdio da napušta HDZ i najavio da će na lokalnim izborima u svibnju sudjelovati kao neovisni kandidat.

"Odlučio sam istupiti iz HDZ-a i sudjelovati kao neovisni kandidat na predstojećim lokalnim izborima," rekao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić. Svoju odluku objavio je na facebook stranici u tekstu pod naslovom ”Ostajem vaš i svoj” te istaknuo kako svi imaju pravo birati svoj put, pa tako i on.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

"Nakon svih mogućih pritisaka i kojekakvih konstrukcija, najviše podlih i lažnih u proteklih godinu dana, odlučio sam ići, svojim imenom i prezimenom na lokalne izbore. Neovisan." poručio je Šipić.

Dodao je kako zna da će to "nekima sjesti, a nekima ne", da je svačije je pravo donositi mišljenje o tome, ali a on ne želi nikoga vrijeđati.

"Bez vrijeđanja. O nikome, posebno ne o ljudima koji su godinama bili podrška, a onda mi okrenuli leđa, neću izgovoriti niti jednu ružnu riječ. Reći ću: hvala vam", naveo je Šipić.

Objasnio je kako je odluku donio "potaknut od nemalog broja ljudi", koji cijene što i kako je radio te je podsjetio na brojne projekte u tijeku i one realizirane.

"Ostajem najprije Vaš jer volim svoj triljski kraj. Ostajem svoj jer sam se uvijek, uz sve mane koje imam, nastojao držati odluka od kojih može oćelaviti glava, ali neka je duša na mjestu. O meni i mom radu, projektima sadašnjim i budućim, odluku će donijeti narod, a ne pojedinci koji moje ime blate na relaciji Trilj-Split-Zagreb", poručio je Šipić na fecebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene