Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE OVISI O GRAĐANIMA

Pulski ogranak Možemo!: ''Bitke za bolji grad koje sam vodila na ulici sad prenosim u institucije te ću dokazati da bavljenje politikom može biti častan posao''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidatkinja platforme Možemo!, Pula Dušica Radojčić, poručila je na završnoj konferenciji za novinare u Puli kako "svi koji žele pošteno i pravedno društvo te vlast u službi građana" na ovim izborima imaju za koga glasovati jer im to omogućuje Možemo! s koalicijskim partnerima.

"Pozivam sve koji žele gradsku upravu u službi građana, a ne interesnih skupina, pozivam ljude koji su nezadovoljni politikom IDS-a, ljude koji razmišljaju o odlasku zbog nedostatka perspektive, nepravde i korupcije da ostanu i glasaju za Možemo! jer mi predstavljamo onu promjenu koja je Puli potrebna. Samo zajedno možemo promijeniti svoj grad", rekla je Radojčić.

Podsjetila je kako su "prije sedam godina građani zbog IDS-ove politike prema Muzilu prosvjedovali na Forumu, a predstavnici vlasti pred njima bježali na stražnja vrata".

"Tim sramotnim činom IDS je obilježen zauvijek. Tada smo svoje ciljeve izgradnje i pravednijega i zelenijeg grada nastojali ostvariti prosvjedima na ulicama i trgovima jer za takav grad vlast nije imala interesa. Sada iste ciljeve planiramo postići putem politike. U institucije vlasti ulazimo na glavna vrata i nakon toga više ništa neće biti isto", rekla je Dušica Radojčić i dodala kako će o potpori građana ovisiti hoće li biti na vlasti ili u oporbi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ali samo na 12 sati MUP potvrdio: Na dan izbora svi s hrvatskim državljanstvom moći će u državu bez testa

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna podnesena kaznena prijava Novi incident u dubrovačkoj bolnici: Liječnici se posvađali na jutarnjem sastanku. Bilo je prijetnji, intervenirala je i policija

Ocijenivši kako su ovi izbori od povijesne važnosti za Pulu, Radojčić je istaknula da svi građani zajedno moraju stati u obranu demokratskih vrijednosti, poštenih institucija, poduprijeti ideju zelene tranzicije i solidarnog društva koje se brine o slabijima.

"Na izborima 16. svibnja možemo zajedno početi graditi zelen i pravedan grad. Bitke za bolji grad koje sam vodila na ulici sad prenosim u institucije te ću dokazati da bavljenje politikom može biti častan posao", zaključila je Radojčić, ističući kako se ona razlikuje od ostalih kandidata po spremnosti da se bori za javni interes, po hrabrosti, nepotkupljivosti i principijelnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene