Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo jednog kandidata nema

Kandidati se družili s građanima: Dijelili karanfile, igrali nogomet...

Aktualno Galerija Ivica Puljak Ivica Puljak Foto: DNEVNIK.hr Stranka Možemo i Tomislav Tomašević Stranka Možemo i Tomislav Tomašević Foto: DNEVNIK.hr Anka Mrak Taritaš i Zvonimir Troskot - 1 Anka Mrak Taritaš i Zvonimir Troskot - 1 Foto: DNEVNIK.hr Anka Mrak Taritaš i Zvonimir Troskot - 2 Anka Mrak Taritaš i Zvonimir Troskot - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Joško Klisović Galerija 1/5 >>
U službenu kampanju kandidati su krenuli snažno. Iako tradicionalnih okupljanja za praznik rada nije bilo, političari su bili aktivni.

U Zagrebu su građanima dijelili karanfile, a neki su zaigrali i nogomet. Živahno je bilo i u Splitu.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor SMJENA U KLUPAMA Nakon izbora novi ljudi dolaze u Sabor, ali neki će - sjediti na dvije fotelje: "Koliko su aktivni kolege moji zastupnici, ja ću opet biti najaktivniji" Slaven Hojski - 1 MILETIĆ POBIJEDIO ZA 54 GLASA IDS i SDP poslali prigovore na rezultate izbora: "Svatko od njih tvrdi da ima dokaze da su određeni listići koji su proglašeni važećima - nevažeći"

Anka Mrak Taritaš i Zvonimir Troskot odmjerili su snage na nogometnom terenu. Ostali kandidati nisu se pojavili na nogometu, ali gotovo svi su se okupili na Maksimiru.

U isto vrijeme, Jelena Pavičić Vukičević i Joško Klisović dijelili su crvene karanfile i čestitali praznik rada.

No u sklopu parka se bez dozvole za dijeljenjem promo materijala nisu smjeli zadržavati - otjerali su ih zaštitari.

U Maksimiru i Vesna Škare Ožbolt. Epidemiološkim mjerama se kandidati ne zamaraju - padali su selfiji i rukovanja.

S istim građanima, popričao je i HDZ-ov kandidat. Možemo! je bio dalje od ostalih - na Cvjetnom trgu. Podržao ih je vođa europskih zelenih.

Živo i u Splitu

Aktivni su bili i kandidati u Splitu. Željko Kerum predstavio je svoju listu. Da neće s njim u koaliciju, uvjerava Ivica Puljak koji je dijelio cvijeće na rivi. Među građanima i njegov protukandidat i bivši stranački kolega Jakov Prkić.

Nisu se susreli, ali zato je Puljak pozirao s SDP-ovim Antom Franićem. Koji optužuje HDZ.

A HDZ-ov kandidat u Makarskoj na Facebooku je objavio da mu prijete smrću. Pozvao je protukandidate i njihove sponzore na pristojnu kampanju.

I u Slavoniji kampanja. U Slavonskom Brodu - predsjednik HDZ-a Andrej Plenković došao je podržati tamošnje kandidate. I s pratnjom se podružio na terasi kafića.

Svi su svugdje, ali jedan kandidat nije nigdje. SDP nema kandidata za župana u Osječko-baranjskoj županiji. Iz Pule se šef stranke Peđa Grbin ispričao građanima. Jako puno posla je pred kandidatima - kampanja traje dva tjedna.

Više pogledajte u videu koji je u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene