Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna statistika

Više od 80 posto preminulih nije bilo cijepljeno, slični postotak i kod hospitaliziranih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata zabilježena su 1242 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 29.265. Među njima je 1888 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 246 pacijenata. Preminulo je 46 osoba. Doznajemo da među preminulim osobama čak 80,4 posto nije bilo cijepljeno.

U posljednja 24 sata od ili s koronavirusom preminulo je 46 osoba, od kojih 37 nije cijepljeno niti jednom dozom (80,4 posto), neslužbeno doznaje DNEVNIK.hr.

U posljednja 24 sata na respirator je stavljeno 27 osoba od kojih 22 nisu cijepljene niti jednom dozom (81,5 posto).

14 najmlađih preminulih u protekla 24 sata bili su u dobi od 48 do 72 godine, a nijedan nije bio cijepljen. U posljednja 24 sata hospitalizirane su 173 osobe od kojih 130 odnosno 75,1 posto nije cijepljeno niti jednom dozom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna cjepivo je jedino oružje Liječnici objavili detaljne preporuke za cijepljenje u trudnoći

Pročitajte i ovo Red za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu - 3 Porast interesa za cijepljenjem HZJZ se hvali, a ljudi satima stajali na kiši: "Pomiješali su i one koji trebaju prvo, drugo i treće cjepivo. Totalna neorganiziranost"

Preminuli mlađe i srednje dobi u velikoj većini slučajeva nisu cijepljeni, a svi stariji preminuli, koji su bili cijepljeni, imali su i pridružene bolesti (koje nažalost često i dolaze sa starijom životnom dobi).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene