Obavijesti Video Pretražite Navigacija
projekt eBolnice

USKOK češlja javnu nabavu u Ministarstvu zdravstva, izuzeta dokumentacija prije i za vrijeme Beroševa mandata

Aktualno Galerija Vili Beroš Vili Beroš Foto: Screenshot/DNEVNIK.hr USKOK istražuje Vilija Beroša - 4 USKOK istražuje Vilija Beroša - 4 Foto: DNEVNIK.hr USKOK istražuje Vilija Beroša - 3 USKOK istražuje Vilija Beroša - 3 Foto: DNEVNIK.hr USKOK istražuje Vilija Beroša - 2 USKOK istražuje Vilija Beroša - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 USKOK istražuje Vilija Beroša - 1 Galerija 1/5 >>
Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je da USKOK češlja sve okolnosti vezane za izradu platforme Cijepise.zdravlje.hr. Predmet interesa USKOK-a je i projekt eBolnice.

S aplikacijom Cijepise.zdravlje.hr. bilo je dosta problema, a sumnja se da su u pitanju napuhane cijene za razinu usluge i opseg poslova koji su ugovoreni. Ministar Beroš još nije razgovarao s istražiteljima, ali, kaže, stoji im na raspolaganju.

Osim za platformu, predmet interesa Uskokovih istražitelja je, doznaje Dnevnik Nove TV, i korištenje novca Europske komisije za projekt eBolnice.

"Oni su izuzeli određenu dokumentaciju koja se odnosi prije mog mandata i za vrijeme mog mandata. Želim da ta istraga završi čim prije i ona će pokazati o čemu je bila riječ i vjerujem da neće biti problema što se toga tiče", izjavio je ministar Beroš. 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene