Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeli izvidi

Problemi za ministra: USKOK češlja ugovore za izradu platforme Cijepise?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PNUSKOK od početka ove godine navodno češlja ugovore koje je Ministarstvo zdravstva sklopilo s tvrtkama In2 i Cuspis za izradu platforme Cijepise.zdravlje.hr.

Početkom ove godine PNUSKOK je počeo izvide nad nekim ugovorima i poslovima sklopljenim između Ministarstva zdravstva s tvrtkama IN2 i Cuspis, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Prema tim neslužbenim informacijama riječ je o šest ugovora. Među njima su ugovori za "Usluge osnovnog i adaptivnog održavanja Aplikativnog dijela sustava e-Liste čekanja, e-Naručivanja te modula e-Prioritetno naručivanje, Središnjeg kalendara za praćenje ugovorenih kapaciteta i Središnjeg kalendara za praćenje slobodnih termina u razdoblju od tri godine od sklapanja ugovora o nabavi" te "Povezivanje zdravstvenih ustanova sa sustavom eCEZDLIH i eCIJEPIH".

Pročitajte i ovo Dino Goleš Tko je što radio Analizirali smo troškovnik Ministarstva za platformu Cijepise: Dva podatka bodu u oči

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sve je zanimljivije Tko je radio platformu CijepiSe? Oglasile se tvrtke koje je navelo Ministarstvo zdravstva: ''Posve je neutemeljeno i netočno...''

O izvidima zasad nema konkretnog odgovora niti iz Ministarstva zdravstva niti iz spomenutih tvrtki, a doznaje se da je USKOK od Ministarstva tražio "cjelokupnu dokumentaciju vezanu za šest postupaka javne nabave naručitelja Ministarstvo zdravstva".

Ministarstvo je u petak objavilo troškovnik i raspodjelu poslova na platformi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene