Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najviše u Sarajevu

U BiH ponovno raste broj zaraženih, u posljednja 24 sata zabilježeno još 128 slučajeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata u Bosni i Hercegovini 128 osoba bilo je pozitivno na testiranju od koronavirusa, čime je porastao broj zaraženih u odnosu na nedjelju, kada je bilo 108 slučajeva.

Kako su izvijestili iz entitetskih zdravstvenih ustanova, u Federaciji BiH zabilježeno je 97 slučajeva oboljelih od COVID-19, a u Republici Srpskoj 31 osoba bila je pozitivna na virus SARS-CoV-19.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Slika nije dostupna Situacija daleko od dobre Županija u BiH osma u Europi prema sedmodnevnoj incidenciji zaraženih koronavirusom

Najveći broj novozaraženih je u Sarajevu - 44 osobe, slijedi Tuzla s 35 slučajeva. U bolnici u Sarajevu hospitalizirana je 21 osoba, sve su stabilno i nitko od njih nije na respiratoru.

U posljednja 24 sata u Republici Srpskoj 31 osoba zaražena je koronavirusom, potvrđeno je iz Instituta za javno zdravstvo. Najveći broj oboljelih je u Bileći sa 17 slučajeva.

Od ponedjeljka je u Federaciji BiH na snazi obveza nošenja maske i držanja distance u zatvorenim prostorima te se preporučuje smanjivanje broja okupljenih osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene