Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Snažan imunitet"

Trump na skupu izjavio da je njegov 14-godišnji sin COVID prebolio za 15 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trump je u Pennsylvaniji pristašama rekao kako je i 14-godišnji Barron prebolio infekciju koronavirusom te prepričao svoj razgovor s liječnikom.

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je kako je njegov 14-godišnji sin Barron koronavirusom bio zaražen – 15 minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet šokirao! Trump izašao iz bolnice, gdje je bio na liječenju zbog korone, pa na terasi Bijele kuće ponovno napravio skandal: "Nemojte se bojati COVID-a" Slika nije dostupna Okupili se ispred bolnice Trumpove pristaše ostavile cvijeće pred bolnicom, predsjednik im zahvalio: ''Oni zaista vole našu zemlju''

Trumpov najnoviji biser mogli su čuti njegovi pristaše koji su se u ponedjeljak odazvali predizbornom skupu u Martinsburgu u saveznoj državi Pennsylvaniji.

"Naravno da je Barron imao COVID", rekao je Trump, koji je i sam bio pozitivan na koronavirus početkom listopada. Pozitivan nalaz imala je i njegova supruga Melania, a on se nekoliko dana liječio u bolnici.

U obraćanju okupljenima Trump je rekao kako njegov sin ima "mlad i snažan imunitet". Potom je prepričao razgovor s liječnikom koji mu je priopćio nalaz.

"Rekao sam: 'Doktore, što je s Barronom?' Odgovorio mi je da je pozitivan na testu. Nakon 15 minuta pitao sam kako je Barron, doktor je rekao: 'Gospodine, virus je nestao', prepričao je Trump i izazvao smijeh publike.

Anegdotu je ispričao vjerojatno kako bi potaknuo ponovno otvaranje škola i povratak učenika na nastavu, nakon što je je dio država još ostao neodlučan u vezi s povratkom u klupe zbog koronavirusa, piše Daily Mail.

Prema podacima Američke akademije pedijatara, u SAD-u su koronavirusom zaražene 792 tisuće djece, što je 11 posto od ukupnog broja zaraženih u toj zemlji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene