Učitelji poslali učenicima poruku da budu hrabri
Učitelji poslali učenicima poruku da budu hrabri Foto: DNEVNIK.hr

U teškim vremenima kada učenici nastavu slušaju na daljinu, skupina hrvatskih učitelja odlučila je djeci poslati ohrabrujuću poruku, i to svima dobro poznatom pjesmom.


Učenici diljem Hrvatske već tjednima nastavu odrađuju na daljinu.

Vezani članci Red za cijepljenje protiv koronavirusa u Budimpešti U strahu od britanskog soja uveli još strože mjere: "Treći val je snažan, vrlo snažan i gori nego što je bio drugi" Koronavirus, Hrvatska - 4 U Hrvatskoj 747 novozaraženih: Veliki porast broja novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Kako bi razveselili djecu i ohrabrili ih ''u ova teška vremena kada se zemlja trese, a virus hara cijelim planetom'', skupina učitelja iz nekoliko hrvatskih škola uzela je stvar u svoje ruke i pjesmom poslala poruku učenicima.

''Draga djeco, budite vrijedni, budite hrabri. Pitajte vaše učiteljice i učitelje sve što vam nije jasno. Rado ćemo vam objasniti i pokazati'', poručio je jedan od učitelja na kraju snimke.

Kako izgleda kada veseli učitelji u svojim domovima pjevaju poznatu pjesmu ''I will survive'' pjevačice Glorije Gaynor pogledajte u videu.