Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte video

Učitelji uzeli stvar u svoje ruke i odlučili ohrabriti djecu u teškim vremenima: Uz poznatu pjesmu učenicima poručili - budite hrabri

Učitelji poslali učenicima poruku da budu hrabri
Učitelji poslali učenicima poruku da budu hrabri Foto: DNEVNIK.hr
U teškim vremenima kada učenici nastavu slušaju na daljinu, skupina hrvatskih učitelja odlučila je djeci poslati ohrabrujuću poruku, i to svima dobro poznatom pjesmom.

Učenici diljem Hrvatske već tjednima nastavu odrađuju na daljinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija, učenici Objavilo ministarstvo Poznato kada počinju upisi u srednje škole: Ovo su važni rokovi, ima i promjena u gimnazijama Učenici, ilustracija - 2 Popuštanje mjera Od idućeg tjedna učenici svih razreda vraćaju se u škole? Dvije županije ostaju na oprezu: "Situacija u okruženju veoma je zabrinjavajuća"

Kako bi razveselili djecu i ohrabrili ih ''u ova teška vremena kada se zemlja trese, a virus hara cijelim planetom'', skupina učitelja iz nekoliko hrvatskih škola uzela je stvar u svoje ruke i pjesmom poslala poruku učenicima.

''Draga djeco, budite vrijedni, budite hrabri. Pitajte vaše učiteljice i učitelje sve što vam nije jasno. Rado ćemo vam objasniti i pokazati'', poručio je jedan od učitelja na kraju snimke.

Kako izgleda kada veseli učitelji u svojim domovima pjevaju poznatu pjesmu ''I will survive'' pjevačice Glorije Gaynor pogledajte u videu. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene