Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVILI PODATKE

Poražavajući rezultati: Po podacima Ministarstva, više od 60 posto nastavnika i školskog osoblja ne želi se cijepiti

Učionica, ilustracija - 4
Učionica, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Ministarstvo znanosti i obrazovanja dostavilo je podatke o cijepljenju nastavnika i drugog školskog osoblja. U prosjeku, čak 64 posto nastavnika i zaposlenika u školama ne želi se cijepiti.

Najviše ih se želi cijepiti u Koprivničko-križevačkoj županiji - 45,66 posto zaposlenika, a najmanji interes je u Dubrovačko-neretvanskoj, gdje bi ih se cijepilo svega 16,91 posto.

Pročitajte i ovo Ilustracija 12 okrivljenika USKOK optužio petu skupinu za lažne covid potvrde: Sve su rješavali za 100 eura preko medicinske sestre Ilustracija Nova verzija Počeo novi krug cijepljenja: Kraken će ove jeseni i zime biti dominantan

U Gradu Zagrebu se cijepiti želi 40,65 posto zaposlenih u školama. Ni u jednoj županiji broj zainteresiranih djelatnika za cijepljenje ne prelazi 50 posto.

"Ukupno je obrazac s djelatnicima ispunilo 1228 škola (od 1365), od preostalih 137 škola, 39 škola otpada na Međimursku županiju gdje je već provedeno cijepljenje odgojno-obrazovnih djelatnika, zato Međimurska županija nije navedena u tablici", navode iz Ministarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene