Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STIGLO U ZADNJI ČAS

Organizatori Karlovačkog cenera odbili preporuku stožera o otkazivanju utrke: "Kako da ju otkažemo pred sam početak"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovački Stožer Civilne zaštite je dva sata prije zakazanog početka međunarodne atletske ulične utrke "Heineken 0.0 Karlovački cener", s tisuću sudionika, izdao preporuku o otkazivanju, ali organizatori preporuku nisu uvažili.

U 15 sati organizatori su poslali medijima obavijest da će se elitna, glavna i štafetna utrka Karlovačkog cenera večeras održati prema planu, unatoč mogućoj kiši. Dva sata kasnije Stožer Civilne zaštite Grada Karlovca izdao je preporuku o otkazivanju te manifestacije, ali i ostalih u sklopu Zvjezdanog ljeta u povodu Dana grada (13. srpnja) zbog rasta broja novozaraženih koronavirusom u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koronavirus u Hrvatskoj 275 osoba u bolnici: Stožer objavio najnovije podatke o zaraženima, pogledajte stanje po županijama Ilustracija nacionalni stožer Objavljeni podaci: 88 novih slučajeva koronavirusa, šest osoba umrlo

Direktor utrke Robert Franjković rekao je Hini da će oni utrku unatoč preporukama održati. "Kako da ju otkažemo pred sam početak, i zašto", upitao se.

"Nema razloga da se utrka otkazuje jer smo sve pripreme odradili po protuepidemijskim uvjetima, imamo sve dozvole i svi su trkači o svemu upoznati, tako da će sve proći u najboljem redu", rekao je Franjković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene