Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Zajedno možemo sve''

Zahvalili građanima i Stožeru: Istarska županija objavila podsjetnik na to kako je iz borbe s epidemijom izašla kao - pobjednik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska županija objavila je video kao podsjetnik na uspješnu borbu s koronavirusom. U videu zahvaljuju članovima županijskog Stožera civilne zaštite, ali i svim građanima koji su se pridržavali strogih mjera i uputa Stožera.

Jedna od prvih hrvatskih županija koja se našla na udaru epidemije koronavirusa bila je Istarska županija. Osim što je prva započela borbu protiv zaraze, Istarska županija postala je i prva korona free regija u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobra epidemiološka situacija Istarski stožer odlučio: Od 22. veljače i srednjoškolci na nastavi u razredima Učenici, ilustracija - 2 Popuštanje mjera Od idućeg tjedna učenici svih razreda vraćaju se u škole? Dvije županije ostaju na oprezu: "Situacija u okruženju veoma je zabrinjavajuća"

Kao znak zahvale članovima Stožera civilne zaštite na njihovu doprinosu u suzbijanju širenja zaraze te građanima koji su pridržavali svih propisanih uputa i mjera, na YouTubeu kanalu Istarske županije objavljen je video koji podsjeća na nekoliko teških mjeseca koji su sada iza stanovnika Istre.

''Upravo je videouradak podsjetnik na protekla dva teška mjeseca iz kojih je Istra zahvaljujući zajedništvu i dobro organiziranom sustavu izašla kao pobjednik'', poručuju iz Županije.

U videu se tako mogu vidjeti posebno važne izjave članova Stožera, kao što je ona s početka epidemije kada su građanima poručili da svoje živote moraju ''pauzirati'' na neko vrijeme. Objava podsjeća i na to kako su se građani nosili s novim načinom života – pjesmom, plesom i smijehom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene