Obavijesti Video Pretražite Navigacija
najavio promjenu

Beroš se oglasio o (pre)skupim testovima: "U Hrvatskoj se koristi jedan od najboljih. On je nešto skuplji, ali..."

Vili Beroš
Vili Beroš DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vili Beroš Vili Beroš Foto: DNEVNIK.hr Vili Beroš Vili Beroš Foto: DNEVNIK.hr +0 Vili Beroš Galerija 1/3 >>
Ministar zdravstva Vili Beroš osvrnuo se na Facebooku na testove na koronavirus. Napominje kako se u Hrvatskoj koriste testovi s vrlo visokim postotkom pouzdanosti.

Hrvatska je jučer zabilježila 116 novih slučajeva zaraze virusom, što je rekordan broj novooboljelih. 

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati

Do sada je na koronavirus u Hrvatskoj ukupno testirano 91.486 osoba, od čega 1.722 u protekla 24 sata. Ministar Vili Beroš osvrnuo se na svojem Facebok profilu na testove na koronavirus.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Testiranje na Covid-19 za sve hrvatske građane, kod kojih prema procjenama liječnika postoje indikacije, u potpunosti je besplatno. U Hrvatskoj se koristi jedan od najboljih testova s vrlo visokim postotkom pouzdanosti. On jest nešto skuplji, ali važna nam je točnost rezultata. Za sve građane koji se, zbog svojih potreba, žele testirati, pokušat ćemo osigurati što prihvatljivije cijene testiranja", napisao je Beroš na Facebooku. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene