Ministar zdravstva Vili Beroš osvrnuo se na Facebooku na testove na koronavirus. Napominje kako se u Hrvatskoj koriste testovi s vrlo visokim postotkom pouzdanosti.

Galerija


Hrvatska je jučer zabilježila 116 novih slučajeva zaraze virusom, što je rekordan broj novooboljelih. 

Vezani članci Koronavirus, ilustracija U Hrvatskoj 890 novozaraženih: U Zagrebu najviše zaraženih, velik skok i u Splitsko-dalmatinskoj Život u epidemiji koronavirusa u Irskoj, ilustracija Zbog epidemije uvode najstrože mjere u Europi: Nema policijskog sata, ali putovanja unutar zemlje mogu zaboraviti

Do sada je na koronavirus u Hrvatskoj ukupno testirano 91.486 osoba, od čega 1.722 u protekla 24 sata. Ministar Vili Beroš osvrnuo se na svojem Facebok profilu na testove na koronavirus.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Testiranje na Covid-19 za sve hrvatske građane, kod kojih prema procjenama liječnika postoje indikacije, u potpunosti je besplatno. U Hrvatskoj se koristi jedan od najboljih testova s vrlo visokim postotkom pouzdanosti. On jest nešto skuplji, ali važna nam je točnost rezultata. Za sve građane koji se, zbog svojih potreba, žele testirati, pokušat ćemo osigurati što prihvatljivije cijene testiranja", napisao je Beroš na Facebooku.