Dom za starije i nemoćne osobe u Velikoj svake godine u listopadu obilježava Međunarodni dan starijih osoba no zbog epidemije koronavirusa ove godine programa neće biti. No korisnici ostaju vedra duha.


Koronavirus svima je poremetio planove za 2020. godinu pa tako i onima najstarijima koje je epidemija ostavila zatvorene u domovima za starije i nemoćne diljem zemlje.

Vezani članci Poruka u zgradi Netko im je razbio ulazna vrata, imali su što čitati kad ih je na oglasnoj ploči dočekala poruka Škola na daljinu, ilustracija Od sutra tri škole u slavonskom gradu imaju nastavu na daljinu, strože mjere i za posjete domovima za starije

Dom za starije i nemoćne osobe u Velikoj svake godine 1. listopada tradicionalno održava program povodom Međunarodnog dana starijih osoba, no ove godine program zbog epidemije neće moći održati.

Zato su korisnici Doma, uz poštivanje epidemioloških mjera, odlučili poslati simpatičnu poruku i Međunarodni dan starijih osoba čestitati na svoj način.

"Mi smo svi dobro i najbitnije je da svi ostanemo zdravi, a nagodinu se svakako vidimo. Svim osobama starije životne čestitamo Dan starijih osoba. I zapamtite – i ovo će proći!", poručili su.

Snimku nam je ustupio 034portal.hr.