Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitali i Dan starijih osoba

Korisnici Doma za starije iz Velike snimili genijalnu poruku: "Mi smo svi dobro, a vi zapamtite..."

Dom za starije i nemoćne osobe u Velikoj svake godine u listopadu obilježava Međunarodni dan starijih osoba no zbog epidemije koronavirusa ove godine programa neće biti. No korisnici ostaju vedra duha.

Koronavirus svima je poremetio planove za 2020. godinu pa tako i onima najstarijima koje je epidemija ostavila zatvorene u domovima za starije i nemoćne diljem zemlje.

Pročitajte i ovo Ukrasni svjetleći sob Drugi dan stiglo iznenađenje Ženi u Slavoniji ukrali soba pa je dočekala poruka: "Previše smo popili na Badnjak" Ilustracija Nezapamćena tragedija UZNEMIRUJUĆE Užas u Slavoniji - lift ubio staricu, svjedoci nesreće za DNEVNIK.hr: "U šoku smo"

Dom za starije i nemoćne osobe u Velikoj svake godine 1. listopada tradicionalno održava program povodom Međunarodnog dana starijih osoba, no ove godine program zbog epidemije neće moći održati.

Zato su korisnici Doma, uz poštivanje epidemioloških mjera, odlučili poslati simpatičnu poruku i Međunarodni dan starijih osoba čestitati na svoj način.

"Mi smo svi dobro i najbitnije je da svi ostanemo zdravi, a nagodinu se svakako vidimo. Svim osobama starije životne čestitamo Dan starijih osoba. I zapamtite – i ovo će proći!", poručili su.

Snimku nam je ustupio 034portal.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene