Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pandemija koronavirusom

Crveni križ poslao zamolbu za donacijama: Potrebne su im maske, dezinfekcijska sredstva, jednokratne rukavice….

Proslavljen 140. rođendan Hrvatskog Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr)
Proslavljen 140. rođendan Hrvatskog Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Proslavljen 140. rođendan Hrvatskog Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) Proslavljen 140. rođendan Hrvatskog Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Volonterke Crvenog križa pomažu starijim osobama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/2 >>
Hrvatski Crveni Križ poslao je apel za donacijama financijskih i materijalnih sredstava u cilju provođenja mjera suzbijanja koronavirusom.

Suočeni s pandemijom koronavirusa COV1D-19 u cijelom svijetu, a koja je također zahvatila Republiku Hrvatsku i susjedne zemlje u regiji, Hrvatski Crveni križ šalje molbu za donacijom financijskih i materijalnih sredstava, naveli su u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora

Potrebe za materijalnim sredstvima se odnose na jednokratne maske FPP2, sredstva za dezinfekciju ruku i površina, jednokratne rukavice, jednokratna zaštitna odijela, zaštitne naočale dok se namjena prikupljenih financijskih sredstva odnosi na nabavu navedenih materijalnih sredstava.

Pomoć će biti distribuirana putem Županijskih i Gradskih društava Crvenoga križa na područja i gradove zahvaćene koronavirusom, navodi Crveni Križ. 

Prikupljenu pomoć Crveni Križ distribuirat će osobama koje su u karanteni, te osobama koje su u samoizolaciji i njihovim obiteljima. 

Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj: HR 6923400091511555516, SWIFT PBZGHR2X, poziv na broj 650.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene