Boris Miletić
Boris Miletić Foto: Duško Marušić/Pixsell

U Istarskoj županiji jutros nema novooboljelih od koronavirusa, a 28 ispitanih uzoraka brisa osoba koji su u srijedu poslani na analizu je negativno, dok su u međuvremenu još tri pacijenta izliječena, priopćio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.


Nakon dobrih vijesti iz istarskog stožera civilne zaštite oglasio se i gradonačelnik Pule Boris Miletić objavom na Facebooku.

Vezani članci Vrhbosanski nadbiskup Vinko Puljić Kardinal Vinko Puljić pozitivan na koronavirus, ima blage simptome Josip Aladrović Ministar za Dnevnik Nove TV nakon sastanka s ugostiteljima: "Nismo očekivali ovakav rasplet, ali ne bojimo se prosvjeda''

"Bravo! Hvala svima na odgovornosti! Još malo pa smo korona free", poručio je.

Stožer zadovoljan trendom

"Od 28 ispitanih uzoraka brisa, svi su negativni na koronavirus (COVID-19). Nema novooboljelih, tri su pacijenta izliječena, a u Istarskoj županiji trenutačno brojimo ukupno sedam izliječenih", potvrdio je načelnik županijskog Stožera Dino Kozlevac.

Dodao je da je tijekom četvrtka uzeto 29 novih uzoraka brisa zbog sumnje na koronavirus koji su dostavljeni u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

"Zadovoljni smo trendom, no ponavljam, građani moraju i dalje biti disciplinirani i moraju se držati propisanih mjera jer će nam to omogućiti da što prije izađemo iz ove situacije. Dakle, mjere i dalje moraju biti na snazi i moraju se strogo poštivati, samo tako ćemo pobijediti ovu bitku protiv virusa", poručio je Kozlevac. (B.V./Hina)