Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema novozaraženih u županiji

Gradonačelnik Pule nakon dobrih vijesti iz istarskog stožera: "Još malo pa smo korona free"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istarskoj županiji jutros nema novooboljelih od koronavirusa, a 28 ispitanih uzoraka brisa osoba koji su u srijedu poslani na analizu je negativno, dok su u međuvremenu još tri pacijenta izliječena, priopćio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

Nakon dobrih vijesti iz istarskog stožera civilne zaštite oglasio se i gradonačelnik Pule Boris Miletić objavom na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobra epidemiološka situacija Istarski stožer odlučio: Od 22. veljače i srednjoškolci na nastavi u razredima Učenici, ilustracija - 2 Popuštanje mjera Od idućeg tjedna učenici svih razreda vraćaju se u škole? Dvije županije ostaju na oprezu: "Situacija u okruženju veoma je zabrinjavajuća"

"Bravo! Hvala svima na odgovornosti! Još malo pa smo korona free", poručio je.

Stožer zadovoljan trendom

"Od 28 ispitanih uzoraka brisa, svi su negativni na koronavirus (COVID-19). Nema novooboljelih, tri su pacijenta izliječena, a u Istarskoj županiji trenutačno brojimo ukupno sedam izliječenih", potvrdio je načelnik županijskog Stožera Dino Kozlevac.

Dodao je da je tijekom četvrtka uzeto 29 novih uzoraka brisa zbog sumnje na koronavirus koji su dostavljeni u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

"Zadovoljni smo trendom, no ponavljam, građani moraju i dalje biti disciplinirani i moraju se držati propisanih mjera jer će nam to omogućiti da što prije izađemo iz ove situacije. Dakle, mjere i dalje moraju biti na snazi i moraju se strogo poštivati, samo tako ćemo pobijediti ovu bitku protiv virusa", poručio je Kozlevac. (B.V./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene