Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svi rade od kuće

Zaraženi djelatnik instituta dobro se oporavlja, čekaju se rezultati za još desetak zaposlenika. Za sad nitko nije prijavio simptome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetak zaposlenika instituta čiji je djelatnik jučer potvrđen pozitivan na COVID-19 danas bi trebalo biti testirano, doznajemo od ravnatelja te ustanove.

Za sad nema bliskih kontakata zaraženog zaposlenika iz radne okoline koji su prijavili bilo kakve simptome bolesti, no ima li novih slučajeva zaraze pokazat će rezultati testa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koronavirus u Hrvatskoj 275 osoba u bolnici: Stožer objavio najnovije podatke o zaraženima, pogledajte stanje po županijama Ilustracija Koronavirus u Hrvatskoj Stožer objavio najnovije podatke o zaraženima, pogledajte stanje po županijama

Pozitivan djelatnik, doznajemo, za sad se dobro oporavlja.

Na upit portala DNEVNIK.hr, iz te znanstvene ustanove jučer su nam potvrdili da je njihov djelatnik popodne javio da je dobio pozitivan rezultat testa na koronavirus. Simptome je razvio još 5. lipnja i od tada nije dolazio na posao.

Iz instituta su nam kazali i da su prema preporukama epidemiologa popisani svi njegovi bliski kontakti. Ostali zaposlenici instituta do kraja tjedna su upućeni na rad od kuće, a prostorije koje su koristili će se dezinficirati.

Nacionalni Stožer civilne zaštite u utorak je priopćio kako u posljednja 24 sata zabilježen jedan slučaj zaraze no kasnije tijekom dana neslužbeno su potvrđena još dva. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene