Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zabilježeni prvi slučajevi

ANKETA Recite nam svoje mišljenje: Podržavate li otkaze zbog COVID potvrda?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
COVID potvrde postale su glavni razlog za izvanredni otkaz, barem ako pitate zagrebački KBC. Nekoliko djelatnika više nisu u radnom odnosu zato što se nisu htjeli cijepiti ili testirani prije dolaska na posao.

Kada je u pitanju pandemija koronavirusa, Hrvatska posljednjih dana obara rekorde. Stožer je uveo novi set mjera, a jedan dio tih mjera je i proširena upotreba COVID digitalnih potvrda.

Glas onih koji se ne žele cijepiti još uvijek ne jenjava, a mnogi odbijaju testiranja prije odlaska na posao. Zato su pali i prvi otkazi. Naime, tri medicinske sestre, medicinski tehničar, pomoćni djelatnik i administrator dobili su izvanredni otkaz u KBC-u Zagreb jer se nisu htjeli cijepiti ni testirati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DEMANTIRALI OTKAZE Radničko vijeće KBC-a Zagreb: "Nismo zaprimili prijedloge o otkazima, niti smo o tome raspravljali"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NISU PRISTALI NA MJERE Prvi otkazi: Šestero zaposlenih u KBC-u Zagreb dobilo izvanredni otkaz. Nisu se htjeli cijepiti ni testirati

U anketi nam recite podržavate li vi otkaze zbog COVID potvrda?

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene