SDSS kampanju nastavlja novom serijom plakata pisanih dijelom i na ćirilici. Na plakatima su poruke - "Europa je Europa" ispisane ćiriličnim i latiničnim pismom. Na tu su se kombinaciju odlučili jer žele pokazati da ćirilica nije pismo koje razdvaja, ali i da pet slova - ne smije biti problem. Prvi plakati su im pokidani, ali i išarani neprimjerenim sadržajem.

Galerija


"Poruka je - mi smo rođeni ovdje, ovo je i naša zemlja, unatoč tome što mnogi misle da smo došli ovdje jučer, a što neki misle da bismo sutra trebali otići. Mi vodimo kampanju za ovu zemlju, za sebe u ovoj zemlji i za pristojan položaj svih nas u Europskoj uniji", rekao je o svemu Milorad Pupovac, nositelj liste SDSS-a na izborima za EU parlament. 

Vezani članci Živi zid (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Živi zid odbio davati izjave za medije u izbornoj noći, pročitajte njihovo obrazloženje Drugi po redu rezultati izlazne ankete (Foto: Dnevnik.hr) Izlazne ankete izbora za Europski parlament: HDZ-u 5, SDP osvaja 3 mandata. Najveće iznenađenje je Kolakušić: "Očito su njemu otišli gnjevni birači"

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr