Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obnova uzletno-sletne staze

Zračna luka Zagreb se rekonstruira, moguća kašnjenja zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obnavlja se betonski kolnik uzletno-sletne staze, pa su moguća povremena kašnjenja zrakoplova.

U zagrebačkoj Zračnoj luci obnavlja se betonski kolnik uzletno-sletne staze, zbog čega su do 30. lipnja moguća povremena kašnjenja zrakoplova, priopćili su danas iz Zračne luke Zagreb. Za vrijeme radova može doći do poremećaja u redovitom odvijanju prometa, odnosno kašnjenja zrakoplova u slijetanju i polijetanju, ističe se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Trogir Pod zaštitom UNESCO-a Kamen u povijesnim ulicama zamijenili novim, građani bijesni: "Dragi turisti, dođite u Trogir, grad kojim vlada glupost i nepromišljenost" Jadranski most Važno za vozače Prometni kolaps u Zagrebu mogao bi trajati mjesecima: Počinje rekonstrukcija jednog od najvažnijih mostova

Opsežnoj rekonstrukciji uzletno-sletne staze pristupilo se nakon provedenog javnog natječaja 20. travnja, nakon završetka zimske sezone, a prije početka glavne turističke sezone. Stručna komisija u kojoj su stručnjaci iz Agencije za civilno zrakoplovstvo, Hrvatske kontrole zračne plovidbe, Croatia Airlinesa i Zračne luke Zagreb, donijela je planove i postupke letenja za vrijeme rekonstrukcije staze zagrebačke Zračne luke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene