Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon podrške iz SDP-a

Milanović poručio građanima: ''Izaberete li mene, Hrvatska će i bez obećanja biti jedna posve normalna zemlja''

Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr)
Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednički kandidat Zoran Milanović na svom je Facebook profilu zahvalio članovima Glavnog odbora SDP-a koji je na sjednici u subotu potvrdio podršku bivšem čelniku stranke u utrci za Pantovčak.

''Vaša podrška mi znači jer vidim da i vi smatrate nužnim vratiti karakter, sadržaj i smisao dužnosti predsjednika Republike. Računam na vas do kraja ove borbe koju ću voditi s ciljem da Hrvatska postane progresivno, moderno i otvoreno društvo'', napisao je Zoran Milanović na Facebooku nakon što je u subotu Glavni odbor SDP-a potvrdio podršku njegovoj kandidaturi za predsjednika Republike.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

''Vi ste odlučili, pozivam i sve ostale koji dijele viziju takvog društva da se pridruže! Jer, izaberete li mene, Hrvatska će i bez obećanja biti jedna posve normalna zemlja'', stoji u Milanovićevoj objavi.

Na sjednici Glavnog odbora, podršku Milanoviću SDP je izglasao sa 71 glasom za, jednim protiv i jednim suzdržanim. Njegovoj se kandidaturi usprotivio Željko Lambaša, načelnik općine Čavle u Primorsko-goranskoj županiji.

Zoran Milanović nije nazočio sjednici odbora, a na Facebooku je ranije objasnio da je to predložio predsjednik te stranke Davora Bernardića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene