Zoran Milanović (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)
Zoran Milanović (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Zoran Milanović, koji bi u subotu na sjednici Glavnog odbora SDP-a trebao biti potvrđen za predsjedničkog kandidata, objavio je na facebooku kako na prijedlog predsjednika te stranke Davora Bernardića neće nazočiti sjednici.


"Dragi prijatelji, kolegice i kolege, razgovarao sam s predsjednikom SDP-a i složio sam se s njegovim prijedlogom da sutra ne sudjelujem na sjednici Glavnog odbora. Vjerujem da će atmosfera na Glavnom odboru biti dobra i s pobjedničkim karakterom. A mi ćemo se vidjeti kada se ponovno okupite u rujnu", poručio je u petak Milanović na profilu na facebooku.

Vezani članci Davor Bernardić s bivšom suprugom Irenom (Foto: Arhiva/Jurica Galoic/Pixsell) Bernardić poslao priopćenje: "Moja, sada već bivša supruga i ja, odlučili smo krenuti svatko svojim putem" Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Zoran Milanović o predsjednici Grabar-Kitarović: "Duh Josipa Broza Tita i komunizma i dalje duboko živi u njoj"

Bivši SDP-ov premijer i predsjednik SDP-a Milanović kandidaturu je objavio 17. lipnja pod sloganom 'Predsjednik s karakterom', odmah nakon što je Predsjedništvo SDP-a prihvatilo prijedlog Davora Bernardića da im on bude kandidat u predsjedničkoj utrci.

(Hina)