Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zoran Milanović objavio je na svojoj Facebook stranici poruku u kojoj zahvaljuje svima na podršci, te kritizira rasplet situacije oko imenovanja nestranačkog mandatara, Tihomira Oreškovića.


Post bivšeg premijera Zorana Milanovića prenosimo u cijelosti:

Vezani članci Gabrijela Kišiček Komunikacijska stručnjakinja o Milanovićevoj izjavi o izbjeglicama i reakcijama iz SAD-a: "Teško je biti upečatljiv i primijećen, ali njemu je to uspjelo" Zoran Milanović - 2 Zoran Milanović: ''Ja sam predsjednik i Hrvata koji žive u Bosni i Hercegovini. To su političke činjenice''

'Hvala vam svima koji ste u proteklom vremenu bili uz nas i podržavali nas i još nas i dalje podržavate. U ove četiri godine uspjeli smo zemlju izvući iz krize što danas pokazuju sve brojke i to su činjenice. Bili smo suočeni s mnogim izazovima, ali nismo posustajali ni dana. Situacija u kojoj se Hrvatska našla u posljednjih nekoliko dana nije zabilježena u novijoj povijesti i ozbiljno je narušila povjerenje građana u politički sustav zemlje.

Na ove izbore izašli smo čista srca i s jasnim rezultatima vodeći se najvišim demokratskim standardima koji od osobe koja želi obavljati najodgovorniju funkciju u zemlji zahtijevaju izborni legitimitet. Još u izbornoj noći rekao sam da smo otvoreni za razgovore i partnersku suradnju što smo u ovim pregovorima i pokazali. No, nisam mogao utjecati na razne pritiske i neiskrenost s druge strane stola, što je na kraju dovelo do zanemarivanja volje birača koji su ovakvim ishodom ostali prevareni.

Ovime su narušena demokratska pravila i standardi za koje smo se godinama borili i od njih nikad ne smijemo odustati', napisao je Milanović.

 

 

Hvala vam svima koji ste u proteklom vremenu bili uz nas i podržavali nas i još nas i dalje podržavate. U ove četiri...

Posted by Zoran Milanović on 24. prosinca 2015

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook