Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojili prvo mjesto

Što mislite tko su tvorci ovog videa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski studenti s Fakulteta političkih znanosti u Americi su osvojili prvo mjesto na uglednom međunarodnom natjecanju za najbolji edukativni video.

CRO ID je najbolji edukativni video, a napravili su ga hrvatski studenti. ' Mi smo s tom emisijom htjeli napraviti kao nekakvu osobnu iskaznicu Hrvatske', kazala je Sanja.

>> VIDEO Zavirite u prvu televiziju koju pokreću hrvatski studenti!

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 3 Izborni kompas Niste sigurni za koga glasati? Ova aplikacija pomoći će vam donijeti odluku Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene"

A među više od tisuću prijavljenih, žiri iz Las Vegasa odabrao je baš njihov uradak. No, nagradi se nisu nadali. 'Meni je to jako veliko priznanje za naš rad. U ta dva tjedna smo stvarno, ja mislim, uspjeli napraviti čudo', kazao je Ivan. Svaki dan njih 12 radilo je na emisiji od 8 ujutro do 5 poslijepodne

Oduševljenje ne skrivaju. 'Mi, novinarski početnici, koji nismo puno znali o izradi televizijske emisije, uspjeli smo izraditi jednu ozbiljnu televizijsku emisiju i to je na kraju potvrdila ta nagrada', kazao je Ivan. Pobjeda im je vjetar u leđa za neke nove projekte kojima također žele osvojiti svijet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene