Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomozimo djeci

Žive od dječjeg doplatka sa sinom koji boluje od autizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peteročlana obitelj Mitrović iz Erduta proživljava u teškom siromaštvu. Strah, tuga, očaj uvukli su se u svakodnevni život ove obitelji.

Oba roditelja su nezaposlena, a povremeno rade sezonske poslove u vinogradu. Žive od dječijeg doplatka, a nesretna sudbina ih prati od djetinjstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podrška je ključna Broj osoba s autizmom značajno raste: ''Nije lako živjeti u svijetu koji te ne razumije'' Slika nije dostupna Humanitarna akcija 'Dobrog srca' Spasimo život 13-godišnjoj Valentini

Majka Vedrana je dijete iz doma, roditelji su joj poginuli u ratu. Sada ima tri sina kojima često nema što dati jesti. Sin Mihael ima 10 godina i boluje od autizma, a majka često s njim obilazi doktore. Ovoj obitelji dosad nitko nije pomogao,oni su odbačeni i zaboravljeni u staroj trošnoj kući punoj vlage i miševa te sa zidovima koji se urušavaju. Krov prokišnjava na sve strane pa žive u strahu od zime koja dolazi. U kući su sve instalacije dotrajale, pa se boje i požara u kojem bi mogli izgubiti i to malo što imaju. Ovo je agonija bez kraja. POMOZIMO IM i spasimo ovu tužnu djecu.

Humanitarna udruga 'DOBRO SRCE' osnovana je 15.12.2007. godine s najvažnijim ciljem razvijanja aktivnosti davanja ,te usmjeravajne ljudi pravim životnim vrijednostima, kao što su humanost bez granica i pomaganje siromašnim obiteljima. Zato smo i ovaj put pokucali na vrata obiteljima kojima je pomoć nužna.

Želite li pomoći sve informacije možete pronaći na www.dobrosrce.hr ili ih dobiti na broj telefona 035/ 491 - 375.

Žiro račun udruge je 2484008 - 1104466044

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene