Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Zima se vraća! Sljedeći tjedan stiže zahlađenje, a snijeg će padati i u nizinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznadprosječno visokim temperaturama i pomalo proljetnom vremenu uskoro bi mogao doći kraj

U prvoj polovici sljedećeg tjedna još nas očekuje sunce i temperature iznad 10 stupnjeva, no nakon srijede, situacija bi se mogla promijeniti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Na prijelazu prema ljetu: Stiže ljepše vrijeme, ali do kada će potrajati? Nevrijeme, ilustracija nestabilno vrijeme Za većinu zemlje upaljen meteoalarm: Stižu kiša i grmljavinsko nevrijeme

U četvrtak je velika vjerojatnost za znatnije naoblačenje s kišom, posebice prema kraju dana dok bi u petak uz zahlađenje kiša ponegdje mogla prijeći u snijeg, posebice u gorju.

Najviše sunčanog vremena početkom sljedećeg tjedna bit će na moru, no i tamo će, već od srijede biti oblačnije uz jugo i veću vjerojatnost kiše. Petak pak donosi buru i zahladnjenje.

DHMZ je objavio sedmodnevnu prognozu vremena prema kojoj se snijeg od petka očekuje u više gradova među kojima su Zagreb, Čakovec, Bjelovar, Delnice, Gospić, Karlovac, Korivnica, Krapina, Križevci, Našice, Ogulin, Osijek, Požega, Slavonski Brod, Vukovar...

Krajem tjedna temperature će se značajne spustiti i biti primjerenije ovom dijelu godine pa bi se Zagreb tako u petak mogao probuditi na – 8 stupnjeva.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene