Ogromne gužve na zagrebačkoj žičari, redari masovno pišu kazne
Ogromne gužve na zagrebačkoj žičari, redari masovno pišu kazne Foto: Čitatelj

Posjetitelji zagrebačke žičare pune državni proračun! Naime, zbog velike gužve mnogo ljudi svoja vozila nije moglo parkirati u garažu ili na parking jer nije bilo mjesta pa su ih parkirali gdjegod su stigli. Zato prometni redari pišu kazne i pauk odvozi vozila.


Sunčana nedjelja izmamila je Zagrepčane i goste u prirodu pa su neki poželjeli otići na Sljeme žičarom. No, nakon izleta u prirodu i svježeg zraka mogle bi ih dočekati i kazne na vozilima.

Otvorenje sljemenske žičare - 6 Zbog jakog vjetra privremeno zatvorena Žičara Sljeme

Otvorenje sljemenske žičare Tomašević se provozao u novoj žičari i podijelio dojmove. Otkrio za koga će vožnja biti jeftinija

Naime, kako nam javlja čitatelj - prometni redari pišu kazne posjetiteljima koji nisu parkirali svoja vozila na za to označena mjesta. A zašto nisu? Zato što su ogromne gužve te su ih ostavili gdjegod su našli prostor za to. Garaža žičare i parking već su naime bili popunjeni, pa je nepropisno parkirana vozila odvozio i pauk.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju