Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POŠTENJE NA DJELU

Čiji je novac? Zagrepčanka pronašla novac u centru grada, policija traži vlasnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija u četvrtak je pozvala vlasnika novca nađenog u Tkalčićevoj ulici da im se javi. Novac je, naime, pronašla savjesna sugrađanka, koja ga je donijela u policiju.

Iz Policijske uprave zagrebačke u četvrtak su pozvali vlasnika odnosno vlasnicu novca izgubljenog u Tkalčićevoj ulici da im se javi. Jedna je savjesna Zagrepčanka 3. veljače u večernjim satim pronašla novac i donijela ga u policijsku postaju kako bi dalje našao put do vlasnika.

"Osim što je događaj spomena vrijedan, kao što je već navedeno, uz poziv osobi koja je novac izgubila (drugi detalji u smislu lokacije i količine moguće su poznati samo vlasniku novca kao i policiji i gospođi koja je novac pronašla i vratila) ovo je primjer ne samo odgovornog ponašanja sugrađanke nego primjer osjećaja izgradnje zajedničkog dobra temeljenog na povjerenju što je upravo iskazano kroz suradnju građanke i policije, a sve s ciljem pronalaska vlasnika na što pozivamo ističući ovaj primjer", naglasili su u priopćenju iz policije.

Pročitajte i ovo Bankomat pošteni nalaznik Traži se vlasnik: Građanin pronašao novac kod bankomata

 

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRIJEVARE NA DALJINU Policija upozorila građane da ne nasjedaju na priče o vidovnjacima. Otkrili i kako se najčešće predstavljaju prevaranti

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene