Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog gradonačelničkih ambicija?

Željku Kerumu stižu anonimne prijetnje smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum, splitski poduzetnik koji je u utrci za mjesto gradonačelnika, tijekom veljače i ožujka poštom je primio dvije prijeteće poruke.

Splitska policije potvrdila je da je Željko Kerum 25. veljače i 12. ožujka od primio dva anonimna prijeteća pisma. 'Intenzivno radimo na otkrivanju identiteta autora prijetećih poruka, a sve dosad prikupljene podatke proslijedili smo Općinskom državnom odvjetništvu. Protiv nepoznatog počinitelja podignuta je i kaznena prijava', rekla je Marina Gudelj, glasnogovornica splitsko-dalmatinske policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija traži autora Kerum dobio prijeteće pismo s mrtvačkom glavom Slika nije dostupna Zbog prijetnji malenoj Shiloh, Angelina i Brad drže je u kućnom pritvoru

U pismu od 13. ožujka koje je pristiglo na adresu njegove tvrtke pisalo je: 'Ako postaneš gradonačelnik, nastradat ćeš ti i tvoja obitelj'. U potpisu je stajalo: 'Crna ruka'. Splićani su se podijelili u mišljenjima oko prijetnji Kerumu. Tako dio smatra da je Željko Kerum jako dobar čovjek kojem nema tko prijetiti. Drugi misle da su mnogi ljubomorni na Kerumov životni stil i poduzetički uspjeh, a treći drže da je sve to Kerumovo djelo koje je sam napravio kako bi podigao medijsku prašinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene